INGYENES VIDEÓTRÉNING letöltése: A 3+1 legütősebb módszer veszekedések ellen (<-Klikk ide!)

A PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÓRÓL:

Személyes indíttatásból tanult, fejlesztett és kipróbált, gyakorlati módszerekkel dolgozó párkapcsolati tanácsadó. A semleges közvetítés világszerte sikeres módszerét alkalmazó mediátor a házassági konfliktusok megoldására. Nemzetközileg elismert rendszerben kvalifikált coach, aki képes a párok tagjainak a személyes motivációit felszínre hozni, az egyéni erősségeikre, vágyaikra és törekvéseikre építeni.

  • A párkapcsolatod sikeréért dolgozom

    Párkapcsolati problémák megoldásával, a boldog és kiegyensúlyozott házasélet titkaival foglalkozom. A párkapcsolatok iránt érdeklődőknek sokszor nehéz választaniuk a számos különböző könyv, módszer, tanfolyam, pszichológiai, vallási irányzat között. Az alábbiakban arra kaphatsz választ, hogy mi is az én módszerem lényege, miért éri meg párkapcsolati trénerrel fejleszteni képességeidet, végül, hogy miért gondolom úgy, hogy segítségemmel a Te szerelmi életed és párkapcsolatod is egy új szintre léphet.

  • Párterápia helyett gyakorlati módszerek

    Egy modern, gyakorlati tapasztalatokkal alátámasztott módszer, amely nem idealizált férfi-nő kapcsolaton, hanem valós alapokon nyugszik. Konfliktuskezelési, kommunikációs technikákkal ismerkedünk meg és gyakoroljuk be őket, tisztázzuk a másik nemmel, az ismerkedéssel és a párkapcsolatokkal kapcsolatos téves hiedelmeket. Mindenkinek saját egyéni erősségeit kihasználva, a neki megfelelő fejlődési tervet alakítjuk ki közösen.

  • Pszichológus vagy gyakorlati párkapcsolati tanácsadó?

    Úgy gondolod, hogy csak pszichológus tud segíteni a párkapcsolati problémák megoldásában? Tévedés! A párkapcsolati problémák gyakorlati módszerekkel, párkapcsolati tanácsadó segítségével is megoldhatók, méghozzá gyorsan, hatékonyan, és legfőképpen - gyakorlatiasan!