Személyes indíttatásból tanult, fejlesztett és kipróbált, gyakorlati módszerekkel dolgozó párkapcsolati és társkeresési tanácsadó, tréner. Továbbá a közvetítés világszerte sikeres módszerét alkalmazó mediátor a családi és válási konfliktusok megoldására.

  • A párkapcsolatod sikeréért dolgozom

    Párkapcsolati problémák megoldásával, hódítási és csábítási képességek fejlesztésével, a boldog és kiegyensúlyozott házasélet titkaival foglalkozom. A párkapcsolatok iránt érdeklődőknek sokszor nehéz választaniuk a számos különböző könyv, módszer, tanfolyam, pszichológiai, vallási irányzat között. Az alábbiakban arra kaphatsz választ, hogy mi is az én módszerem lényege, miért éri meg párkapcsolati trénerrel fejleszteni képességeidet, végül, hogy miért gondolom úgy, hogy segítségemmel a Te szerelmi életed vagy párkapcsolatod is egy új szintre léphet.

  • Párterápia gyakorlati módszerekkel

    Egy modern, gyakorlati tapasztalatokkal alátámasztott módszer, amely nem idealizált férfi-nő kapcsolaton, hanem valós alapokon nyugszik. Konfliktuskezelési, kommunikációs technikákkal ismerkedünk meg és gyakoroljuk be őket, tisztázzuk a másik nemmel, az ismerkedéssel és a párkapcsolatokkal kapcsolatos téves hiedelmeket. Mindenkinek saját egyéni erősségeit kihasználva, a neki megfelelő fejlődési tervet alakítjuk ki közösen.

  • Pszichológus vagy párkapcsolati tréner?

    Úgy gondolja, hogy csak pszichológus tud segíteni a párkapcsolati problémák megoldásában? Tévedés! Ezek a problémák párkapcsolati tréner segítségével is megoldhatók, méghozzá gyorsan, hatékonyan, és legfőképpen - gyakorlatiasan!