Mit kaphatsz tőlem, mint párkapcsolati trénertől?

 

Párkapcsolati problémák megoldásával, hódítási és csábítási képességek fejlesztésével, a boldog és kiegyensúlyozott házasélet titkaival foglalkozom. A párkapcsolatok iránt érdeklődőknek sokszor nehéz választaniuk a számos különböző könyv, módszer, tanfolyam, pszichológiai, vallási irányzat között. Az alábbiakban arra kaphatsz választ, hogy mi is az én módszerem lényege, miért éri meg párkapcsolati trénerrel fejleszteni képességeidet, végül, hogy miért gondolom úgy, hogy segítségemmel a Te szerelmi életed vagy párkapcsolatod is egy új szintre léphet.

Ki ne szeretné tudni mi a titka férfi és nő örök és ellenállhatatlan vonzalmának? Hogy milyen férfira vágynak a nők? És milyen nőt akarnak a férfiak? Ha Te vagy az a férfi és Te vagy az a nő, aki mindezt már tudja, akkor gratulálok, örülök, hogy benéztél és további szép sikereket kívánok.

De:

  • ha kétségek, kudarcok, megválaszolatlan kérdések gyötörnek keserűen,
  • ha azt gondolod, hogy Neked több udvarlás, több szerelem, több szex, erotika és kaland jár,
  • ha úgy érzed, hogy a párod nem értékel téged érdemeidnek megfelelően, és nem tisztel eléggé,
  • ha tudod, hogy benned több nemiség, érzékiség, szerelem van, mint amit most megélsz,

akkor tudok neked segíteni.

Tőlem megtanulhatod, hogyan udvarolj, hogyan beszélj, hívd fel magadra a figyelmet. Hogy hogyan hódíts, hogyan légy vonzó a másik nem szemében. Hogyan légy álmai szerelme, vagy legvadabb kalandja az általad megkívánt férfinak, vagy nőnek.

Amennyiben párkapcsolati problémák adódnak szíved választottjával, nem érted, miért vált langyossá, unalmassá, esetleg zavarossá a házasságod, miért szunnyad a kezdetben lángoló tűz, segítek felmenő pályára állítani reménytelenül lefelé csúszó kapcsolatodat.

Miért éri meg a szerelmi és párkapcsolati képességek fejlesztése?

Foglalkozásaimon személyesen tanítalak meg arra, hogy melyek azok a női és férfi tulajdonságok, viselkedésmódok, amelyek az ellenkező nemre vonzó hatást gyakorolnak és összhangban állnak a személyiségeddel. Megmutatom, hogyan érts szót a pároddal, hogyan tartsd fenn, vagy szerezd vissza az érdeklődését, a megbecsülését. Hogyan juss ki a párkapcsolati problémák útvesztőjéből.Állj meg egy pillanatra, és vedd számba, hogy mennyit gondolsz az ellenkező nemre egy nap? Az mennyi egy héten, és mennyi egy hónapban, netalántán egész életedben? Nőként hányszor kapod magad azon, hogy kelleted magad egy szembejövő férfinak? Férfiként egy nap hány nővel képzeled el magad félreérthetetlen helyzetben? Gondold csak el, hogy mennyi energiát fordítasz minderre, és ezt vesd össze a valósággal. Ha a kettő között fájóan nagy szakadékot találsz, akkor itt az ideje tenni ez ellen.

Hogy nem hiszel abban, hogy a szerelmet, a vonzalmat lehet fejleszteni?

Tedd a szívedre a kezed. Életed során nem fejlődtél már számtalan olyan dologban, ami elsőre borzasztóan nehéznek tűnt, vagy akár elérhetetlennek? Hidd el, ez is olyan, amiben lehetsz sokkal jobb, mint most. Nem hiszed? Nos, akár azt gondolod, hogy igen, akár azt hogy nem, igazad lesz.

Nem kell a hókuszpókusz, nem kellenek a tanácsadók, a könyvek, a pszichológusok? A nagy szerelem, a jó párkapcsolat magától jön?
  • Hány olyan kapcsolatot látsz magadkörül, ami magától olyan jól működik, hogy magad is szívesen lennél benne?
  • Hányan büszkélkedhetnek akár csak negyed annyi hódítással, mint amit szeretnének?
  • Hány nagy reményekkel indított házasság végződik válással?

Úgy tapasztalom, hogy kevesen születettek úgy, hogy ösztönösen tudják, hogyan kell a másik nemmel bánni. Viszont ki ne szeretne a másik nemnél sikereket elérni? Úgy tűnik, alapvető problémák vannak ezen a téren. Hogy ennek mi az oka? Meggyőződésem szerint az, hogy mindkét fél a saját szemszögéből látja a másik nemet, holott az gyökeresen másképp érez és gondolkodik! Pedig a megfelelő ismeretek birtokában a másik nemmel kapcsolatos vágyaink könnyen megvalósíthatóak.

Hogy milyen alapon gondolom, hogy tudok segíteni?

A kérdés jogos: a saját személyes tapasztalatom alapján. Nekem nem volt, aki segítsen abban, hogyan kell ismerkedni. Nem tanította meg senki, milyen a jó párkapcsolat és nem is láttam olyat magam körül. Hogy mire vágyik valójában a másik fél egy házasságban. Hogy hogyan kezeljem a nézetletéréseket sikeresen. Rádöbbentem, hogy valami nagyon fontosat nem tudok. Úgy döntöttem, hogy én ezt megtanulom mindenáron, és esélyt adok magamnak a párkapcsolati boldogságra. Minden módszernek és elméletnek utánanéztem, ami csak elérhető párkapcsolat és ismerkedés témakörben, hosszú évek alatt, morzsánként szedve össze az információkat. És mindet egyenként kipróbáltam személyesen, vagy kipróbáltattam másokkal. Mivel úgy láttam, hogy a férfiak sem kapnak segítséget abban, hogy hogyan legyenek igazán vonzóak a nők szemében, és mivel nőként is nagy érdeklődéssel figyeltem, hogy mi lehet a titka a rám is nagy hatást gyakorló férfi vonzerőnek, így ennek a témának is külön figyelmet szenteltem.

Miután a saját házasságomat visszahoztam az összeomlás széléről, és most már boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban élek, a megszerzett tudásomat abban kamatoztatom, hogy másoknak segítek elérni, hogy vonzó férfiak, csábos nők legyenek, és boldog párkapcsolatban éljenek minden érintett fél örömére.

Nézz körül a honlapomon, bizonyára találsz még néhány érdekes információt, és ha szeretnél hozzám fordulni, az elérhetőségeimet is. Szeretettel várlak.

Szabadka Katalin – hódítási, párkapcsolati tanácsadás és mediáció

Végzettséget adó képzőintézmény: Kapcsolat 2000 Pszichológiai Bt., Ketten Együtt házassági felkészítő és tanácsadó műhely