INGYENES VIDEÓTRÉNING letöltése:
A 3+1 legütősebb
módszer veszekedések ellen (<-Klikk ide!)

Mit kaphatsz tőlem, mint gyakorlati párkapcsolati tanácsadótól?

Párkapcsolati problémák megoldásával, a boldog és kiegyensúlyozott házasélet titkaival foglalkozom. A párkapcsolatok iránt érdeklődőknek sokszor nehéz választaniuk a számos különböző könyv, módszer, tanfolyam, pszichológiai, vallási irányzat között. Az alábbiakban arra kaphatsz választ, hogy mi is az én módszerem lényege, miért éri meg gyakorlati párkapcsolati tanácsadóval gyökerest változást elérni a párkacsolatodban,  sikerrel tújutni akár a legdrámaibb időszakon is, és hogy miért gondolom úgy, hogy segítségemmel a Te szerelmi életed, párkapcsolatod is egy új szintre léphet.

Ki ne szeretné tudni mi a titka férfi és nő örök és ellenállhatatlan vonzalmának? Hogy milyen férfira vágynak a nők? És milyen nőt akarnak a férfiak? Hogy mitől működik egy házasság és a mitől nem? Mikor lesz egy konfliktusból házi háború és mikor egy fejlődést és boldogságot hozó megegyezés? Ha Te vagy az, aki mindezt már tudja, akkor gratulálok, örülök, hogy benéztél:-)

De:

  • ha kétségek, kudarcok, megválaszolatlan kérdések gyötörnek keserűen,
  • ha nem bírod az állandó veszekedést, hogy a párkapcsolatod alig hasonlít arra, amiről álmodtál,
  • ha úgy érzed, hogy a párod nem értékel téged érdemeidnek megfelelően, és nem tisztel eléggé,
  • ha te, vagy a párod már elkezdtétek a boldogságot valahol máshol keresni…
  • ha tudod, hogy benned több nemiség, érzékiség, szerelem van, mint amit most megélsz a párkapcsolatodban,

akkor tudok neked (nektek) segíteni.

Tőlem megtanulhatod, hogyan kezeld a konfliktusokat sikeresebben, hogyan szerezd vissza a párod megbecsülését. Hogyan értsétek meg egymást újra, hogyan érd el, hogy figyelembe vegye az igényeidet. Hogyan fordítsd vissza magadhoz, ha már elfordulóban van…

Amennyiben párkapcsolati problémák adódnak szíved választottjával, nem érted, miért vált langyossá, unalmassá, esetleg zavarossá a házasságod, miért szunnyad a kezdetben lángoló tűz, segítek felmenő pályára állítani reménytelenül lefelé csúszó kapcsolatodat.

Miért éri meg a szerelmi és párkapcsolati képességek fejlesztése?

Foglalkozásaimon személyesen rád szabva tanítalak meg arra, hogy melyek azok a női és férfi tulajdonságok, viselkedésmódok, amelyek az ellenkező nemre vonzó hatást gyakorolnak és összhangban állnak a személyiségeddel. Megmutatom, hogyan érts szót a pároddal, hogyan tartsd fenn, vagy szerezd vissza az érdeklődését, a megbecsülését. Hogyan juss ki a párkapcsolati problémák útvesztőjéből. Állj meg egy pillanatra, és vedd számba, hogy mennyit gondolsz a pároddal kapcsolatos problémákra és az ellenkező nemmel kapcslatos vágyaidra egy nap? Az mennyi egy héten, és mennyi egy hónapban, netalántán egész életedben? Gondold csak el, hogy mennyi energiát fordítasz minderre, és ezt vesd össze a valósággal. Ha a kettő között fájóan nagy szakadékot találsz, akkor itt az ideje tenni ez ellen.

Hogy nem hiszel abban, hogy a szerelmet, a vonzalmat, a párkapcsolatot lehet fejleszteni?

Tedd a szívedre a kezed. Életed során nem fejlődtél már számtalan olyan dologban, ami elsőre borzasztóan nehéznek tűnt, vagy akár elérhetetlennek? Hidd el, ez is olyan, amiben lehetsz sokkal jobb, mint most. Nem hiszed? Nos, akár azt gondolod, hogy igen, akár azt hogy nem, igazad lesz.

Nem kell a hókuszpókusz, nem kellenek a tanácsadók, a könyvek, a pszichológusok? A nagy szerelem, a jó párkapcsolat magától jön?
  • Hány olyan kapcsolatot látsz magadkörül, ami magától olyan jól működik, hogy magad is szívesen lennél benne?
  • Hányan büszkélkedhetnek akár csak negyed annyi erotikával, mint amit előre elképzeltek maguknak az esküvőjük előtt?
  • Hány nagy reményekkel indított házasság végződik válással?

Úgy tapasztalom, hogy kevesen születettek úgy, hogy ösztönösen tudják, hogyan kell a másik nemmel bánni. Viszont ki ne szeretne a másik nemmel ügyesen boldogulni? Úgy tűnik, alapvető problémák vannak ezen a téren. Hogy ennek mi az oka? Meggyőződésem szerint az, hogy mindkét fél a saját szemszögéből látja a másik nemet, holott az gyökeresen másképp érez és gondolkodik! Ráadásul fogalmuk sincs, hogyan kell a különböző igényeket, konfliktusokat úgy kezelni, hogy azok ne töréseket, hanem növekedéseket okozzanak a párkapcsolatban. Pedig a megfelelő ismeretek birtokában a másik nemmel kapcsolatos vágyaink megvalósíthatóak. És nem kell hozzá hókusz-pókusz. Új ismeretek, új, sikeresebb viselkedésmódok, módszerek, szokások elsajátítása kell hozzá és valaki, egy semleges közvetítő, aki átsegít benneteket ezen a tanulási folyamaton, amíg újra bízni nem kezdtek egymásban és abban, hogy ez menni fog. Mert ha beleteszitek a munkát, akkor menni fog!

Hogy milyen alapon gondolom, hogy tudok segíteni?

A kérdés jogos: a saját személyes tapasztalatom alapján. Nekem nem volt, aki segítsen abban, hogyan kell a másik nemmel bánni. Nem tanította meg senki, milyen a jó párkapcsolat és nem is láttam olyat magam körül. Hogy mire vágyik valójában a másik fél egy házasságban. Hogy hogyan kezeljem a nézetletéréseket sikeresen. Rádöbbentem, hogy valami nagyon fontosat nem tudok. Úgy döntöttem, hogy én ezt megtanulom mindenáron, és esélyt adok magamnak a párkapcsolati boldogságra. Minden gyakorlati módszernek és ismeretnek utánanéztem, ami csak elérhető párkapcsolat  témakörben, hosszú évek alatt, morzsánként szedve össze az információkat. És mindet egyenként kipróbáltam személyesen, vagy kipróbáltattam másokkal. Mivel úgy láttam, hogy a férfiak sem kapnak segítséget abban, hogy hogyan legyenek igazán vonzóak a nők szemében, és mivel nőként is nagy érdeklődéssel figyeltem, hogy mi lehet a titka a rám is nagy hatást gyakorló férfi vonzerőnek, így ennek a témának is külön figyelmet szenteltem.

Miután a saját házasságomat visszahoztam az összeomlás széléről, és most már boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban élek, a megszerzett tudásomat abban kamatoztatom, hogy másoknak segítek elérni, hogy vonzó férfinak, csábos nők érezzék magukat otthon, és boldog párkapcsolatban, békében éljenek minden érintett fél örömére.

Nézz körül a honlapomon, bizonyára találsz még néhány érdekes információt, és ha szeretnél hozzám fordulni, az elérhetőségeimet is. Szeretettel várlak.

Szabadka Katalin – párkapcsolati tanácsadás és coaching, házassági mediáció

Okleveles mediátor, kvalifikált coach, gyakorlati párkapcsolati tanácsadó