Párterápiát, vagy párkapcsolati tanácsadást keresel?

_____________________________________________________________

Zűrök vannak otthon? Veszekedés? Hallgatás? Megcsalás? Eleged van? Egy gyakorlatias megközelítésű párkapcsolati tanácsadás az, ami segíthet neked! Tatabánya, Tata, Komárom, Győr közelében. Akár vasárnap is. -> Jelentkezz most! >>

Már szinte szóba sem álltok egymással?

  
  
Ha úgy érzed, hogy:

 • a megcsalás, a hűtlenség réme fenyeget
 • gyötrődsz, hogy a gyerekeid rossz
 • hangulatú családban nőnek fel
 • csapdába kerültél, rosszul választottál;
 • sose kapod meg a párodtól azt, amire vágysz
 • kikészít a párkapcsolatodból fakadó stressz
 • belefásultatok az örökös vitába

   Nem kell, hogy így legyen!
   Van rá mód, hogy:

 • a párod igazán téged akarjon
 • a gyerekeid ép családban nőjenek fel
  és szeressenek veled lenni
 • a párkapcsolatod a támaszod legyen
 • büszke legyél a párodra, a magánéletetekre
 • visszatérjen a lelki egyensúlyod, az életkedved
 • valóban megértsétek és boldoggá tegyétek egymást
"Köszönöm, hogy úgy sikerült rávilágítanod a hibáimra, hogy nem tudtam megsértődni sem rád, sem pedig a férjemre. Így valóban sikerült átgondolnom a kapcsolatunkat és végül beláttam, hogy hibáztam én is. Nehéz volt ugyan leküzdenem a büszkeségem, de megérte, mert most olyan a kapcsolatunk, mint a mézeshetekben volt. A tenyerén hordoz." Enikő

A párkapcsolati tanácsadás során elsősorban gyakorlati módszerekkel foglalkozunk, amelyek segítenek kitörni a nézeteltérések szélmalomharcából; újjáépítik a bizalmat a partnerek között; új, békésebb, és kevésbé bántó kommunikációt alakítanak ki; visszahozzák a kölcsönös megbecsülést a kapcsolatba; lehetővé teszik, hogy a felek érezzék és átérezzék a másik szeretetét és támogatását.

Nem akarom végiggörgetni, most jelentkezem >>

Mi ennek a gyakorlatias megközelítésű párkapcsolati tanácsadásnak a célja?

A fő célja, hogy elérje, mindketten újra elégedettek legyetek a kapcsolatotokkal. Ehhez új ismereteket és viselkedésmintákat ad a kezetekbe, amelyek segítségével képessé váltok a problémáitokat másképpen, újszerűen és sikeresen kezelni, anélkül, hogy a személyiségeteket föl kéne adnotok. Milyen területekkel foglalkozunk? A problémátoktól függően olyanokkal, mint: a krízishelyzetek hatékony megoldása, egymás megértése, a párkapcsolatot romboló szokások átalakítása, férfi-női különbségek megismerése, konfliktusok építő kezelése, az érdekeitek érvényesítése stb.

Van rá mód, hogy megértsétek és boldoggá tegyétek egymást

Mi az, amit biztosan nem fogunk csinálni a tanácsadás során?

 • Bármelyik felet hibáztatni a kialakult párkapcsolati problémákért.
 • Gyermekkori és más korábbi traumákat feldolgozni, mivel ez nem pszichoterápia.
 • Rábeszélni a párokat egy hosszú tanácsadási folyamatra, ha nincs is rá szükségük.
 • Megváltoztatni a személyiségeteket.

Mikor érdemes eljönnöd a tanácsadásra?

 • Ha ki akarod mozdítani a holtpontról a megrekedt kapcsolatodat, de nem tudod, hogyan.
 • Ha készen állsz arra, hogy változtass azon, ahogy eddig kezelted a problémákat.
 • Ha úgy érzed, hogy egy harmadik, semleges személy segíthet, hogy tisztán lásd a párodat, magadat és a viszonyotokat.
 • Ha úgy érzed, már mindent megpróbáltál a dolgok javítása érdekében és fogalmad sincs, mit lehetne még tenni.

Ki tartja a párkapcsolati tanácsadást?

Szabadka Katalin párkapcsolati tanácsadó és mediátorSzabadka Katalin párkapcsolati tanácsadó és mediátor, a Párbajban.hu alapítója. Személyes indíttatásból kezdett a párkapcsolatok működésével foglalkozni. Évekkel ezelőtt a saját házasságát hozta vissza az összeomlás széléről. Miután most már örömteli, kiegyensúlyozott kapcsolatban él, megszerzett tudásával másoknak segít elérni a boldogságot a párkapcsolatukban. Módszerének éppúgy lényegét képezik a modern önfejlesztés, a konfliktuskezelés gyakorlati módszerei, mint a nemek közötti különbségekről, a párkapcsolatok működéséről átadott konkrét ismeretek. Rendszeresen ad riportokat a Forrás Rádiónak párkapcsolati témában.

„Szabadka Katával beszéltünk. Hát, nagyon bele tudja élni magát a témába. Zseniális amúgy, és nagyon számít a véleménye.” - Fenyvesi Zoltán és Illyés Roland műsorvezetők

Szeretnék bejelentkezni >>

Férfiként félek, hogy egy női tanácsadó nem fogja megérteni a problémáimat.

A tanácsadások során rengeteget tanulmányoztam a párkapcsolaton belüli férfi-női különbségeket, és a foglalkozások alatt külön hangsúlyt helyezek a férfiak szempontjainak a megértésére és megértetésére is. De amennyiben úgy érzed, férfiként nehezen bíznál egy női tanácsadóban, esetedben célravezetőbb lehet felkeresni egy férfi tanácsadót.

"Először is meg szeretném köszönni a hétfői beszélgetést. Jól esett, hogy őszintén elmondtad, hogy te miben látod a problémánkat, illetve hogy nekem mit kell tennem. Már kipróbáltunk néhány szakembert (kinek pontosan milyen titulusa/képesítése volt, már nem tudom:) ), de azt hiszem tőled sikerült végre egy őszinte és számomra is teljesen érthető visszajelzést kapni. Ez nekem egy nagyon pozitív élmény volt." Balázs

Mit tegyek, ha a párom nem akar eljönni, vagy máshoz szeretne menni?

 • Ha a párod nem akar eljönni tanácsadásra, akkor nem ajánlom a dolog túlzott erőltetését, mert nagy valószínűséggel a tanácsadáson fog ellenállást tanúsítani a változással szemben. De arra megkérheted, hogy nézze át a Párbajban.hu honlapját, hátha mégis megtetszik neki.
 • Ha máshoz szeretne menni: mindenképpen jobb olyan helyre menni, ami mindkettőtöknek szimpatikus, hiszen a változáshoz motiváció kell, és ennek az egyik alapfeltétele, hogy bízni tudjatok a segítőtökben.
 • Ha reménytelennek látod, hogy közösen részt vegyetek egy párkapcsolati tanácsadáson, eljöhetsz egyedül is. Ebben az esetben a Te hozzáállásod átalakításával igyekszünk kimozdítani a párkapcsolatot a csapdahelyzetből. Így is van értelme, hiszen két ember mindig egymásra reagál. Te a saját viselkedéseddel is megváltoztathatod a párkapcsolatod „játékszabályait”.

Mi van, ha az első alkalom után mégsem szeretném folytatni a tanácsadást?

Nem kell kellemetlenül érezned magad, ha mégsem szeretnéd folytatni a tanácsadást, vagy szeretnél magadnak/magatoknak időt kérni a gondolkodásra. A motiváció, a kölcsönös bizalom, és a tanácsadás módszereinek elfogadása elengedhetetlen a közös munkához, a változás eléréséhez.

Párbajban.hu - Hogy a nemek harcában csak nyertesek legyenek

Hol?

A tanácsadás választható helyszínei:

 • Szomód (Tatabányától 17 km-re, Tatától 1 km-re, Győrtől 60 km-re).
 • Győr (Győrszentiván)

Mikor?

 • Hétköznap délelőtti és délutáni időpontok elérhetőek mindkét helyszínen megegyezés szerint.
 • Vasárnapi időpont is foglalható, kizárólag a Tata melletti helyszínen.

Mennyi ideig kell járni és milyen gyakran?

Az első alkalom végén, a kapcsolat felmérése után tudom megmondani pontosan, hogy mit javasolok folytatásnak, vagy javasolok-e folytatást. Nem célom, hogy hosszas beszélgetésekké váljanak a tanácsadások a párkapcsolatban beálló valódi változások nélkül. Általában 3-4 hónapig szokott tartani, az első 1 hónapban heti találkozásokkal, később kicsit ritkítva.

Mi a tanácsadás menete?

Az első alkalom kb. 120 perc, melynek során cél, hogy a lehető legtöbb lényeges információt át tudjuk adni egymásnak. A rendelkezésre álló idő első fele egy kérdésekkel irányított beszélgetés. Ennek során igyekszem teljes képet kapni mindkét féltől a párkapcsolatról, annak fő problémáiról.  A tanácsadás második felében visszajelzést adok a felvetett problémákra, továbbá a párkapcsolat egészének az állapotára, kilátásaira vonatkozóan. Egyúttal javaslatot teszek arra, hogyan tudnánk együttműködni a jövőben. Kölcsönös bizalom esetén további, 1 órás időtartamú alkalmakon folytatjuk a munkát, amelyek során gyakorlati feladatokat is adok a hozzám fordulóknak.

Mennyibe kerül?

Az első, 2 órás alkalom 12.000,-ft/pár. A további párkapcsolati tanácsadások óradíja 8.000,-ft/pár. A második alkalomtól lehetőség van bérlet vásárlására: 4 óra áráért 5 óra tanácsadás (40.000,- ft helyett 32.000,-ft/pár).

Jelentkezz be most párkapcsolati tanácsadásra!

* Kötelező mező. Minden adatot bizalmasan kezelünk.

 Válassz helyszínt! (Több is választható)

Milyen időpont jó? (Több is választható)

Amennyiben nem kaptál választ minden kérdésedre, hívj bátran a következő telefonszámon: 06-20-984-8597