A Párkapcsolat-forradalom egy online program. Eredetileg külföldön élő párok részére lett kialakítva, mivel egyre több volt az olyan pár, aki külföldről keresett meg, hogy segítségre van szükségük, és hozzám szeretnének (online) “járni”.  Akkor ez egy külön megoldás volt a távolság miatt, de a tapasztalat azt mutatta, hogy eredményben nincs semmilyen különbség. Végül amikor magam is kiköltöztem egy időre Hollandiába (ez még tart:-), a Magyarországról meglevő párjaimmal is online folytattam tovább a munkát. Így is ugyanolyan sikeresek maradtak, sőt még sikeresebbek lettek az esetek, hiszen időközben még több tapasztalat gyűlt össze, még tovább tökéletesítettem a használt módszereket. Emellett óriási szabadságot ad a pároknak, hogy nem kell utazniuk, hiszen a személyes találkozókra még Magyarországon belül is a legtöbb párnak legalább 2-3 órája elment az utazással együtt. Én pedig most már a saját otthonomból beszélve jóval könnyebben és rugalmasabban tudok időpontot adni. Személyes találkozásra ezért nincs lehetőség, viszont az előzetes ingyenes megbeszélést kipróbálva könnyen eldönthetitek mindenféle rizikó nélkül, hogy mennyire tetszik nektek ez a lehetőség. Azt javasolom Nektek, hogy  amikor kiválasztjátok a tanácsadótokat, kisebb mértékben essen súlyba a földrajzi közelség, mint az, hogy kiben tudtok bízni, ki szimpatikus Nektek. Hiszen a bizalmatok, a motivációtok az egyik alapköve a közös munka eredményének. 
(Klikk a kérdésre az elrejtéshez)
 
De most már látom, hogy működik.” Ezt mondta nekem Tamás egy online tanácsadáson pont egy héttel azelőtt, hogy ezt írom. Majd ezen felbuzdulva, egy teljesen más témában is elment online segítséget keresni. Szóval ha arra vagytok kíváncsiak, hogy mi a hátránya az online programnak, akkor annyit tudok mondani, hogy ha nem tökéletes az internet-kapcsolatotok, akkor néha ingadozik a vonal és meg kell ismételni egy-egy mondatot. ENNYI. Tényleg. A program eredménye nem ezen múlik, hanem, hogy elkötelezitek-e magatokat a változásra. (Klikk a kérdésre az elrejtéshez)
 
Azt vettem észre, hogy a legtöbb pár a földrajzi közelség alapján próbál szakembert választani. Pedig ha azt vesszük figyelembe, hogy az életeteknek talán az egyik legfontosabb területén akartok drasztikus és pozitív változást elérni, ennél jóval, de jóval fontosabb szempontok vannak! (Tényleg, az emberek sokszor éveket töltenek több órányi utazásra levő iskolákban, de azt, hogy a házasságukat kivel rakják rendbe, kilométerek alapján akarják eldönteni.) Szóval mik is az igazi szempontok?
– Először is az, hogy az adott szakember főként a Ti területetekkel foglalkozik-e. (Vagyis például hogy mindenféle lelki gonddal foglalkozik, vagy főként párkapcsolatokkal.) Hiszen az egy adott témában felgyűlt gyakorlati tapasztalat az egyik legfontosabb eleme a kutatások szerint egy szakember sikerének.
– Szintén nagyon fontos szempont a szimpátia, vagy bizalom, de legalábbis a szakember elfogadása mindkettőtök részéről. 
– Persze az sem árt, ha valamilyen módon tudtok róla előzetesen információt szerezni, megismerkedni az elképzeléseivel, hogy passzol-e a gondolkodásmódotokhoz, hiszen a jövőben együtt kell működnötök akár komoly lelki krízishelyzetekben is. 
Ezért is biztatok arra minden párt, hogy nézzék meg az ingyenes anyagaimat, foglaljanak ingyenes előzetes megbeszélést, hiszen azok alapján el tudják dönteni, hogy tudnak-e velem együttműködni. Az online program bárhonnan elérhető, és kizárólag hosszú távú párkapcsolatban élők gondjainak a megoldásával foglalkozom. (Legyen az megcsalás, tisztelethiány, férfi/női, vagy nemi vágybeli különbségek, veszekedés, elhidegülés/”hidegháború”, após/anyós/rokon gondok, vagy munkamegosztás stb.) (Klikk a kérdésre az elrejtéshez)

Tudom, hogy sok ember fél felfedni a titkait egy tanácsadó előtt, mert azon aggódik, hogy mit fognak róla gondolni. Én ezt teljesen megértem. Titokban mind félünk attól, hogy megszólnak minket, még én is, és ez nem kellemes érzés. A legtöbben keresztül mentünk már olyan dolgokon, amikre nem vagyunk büszkék. És akik nem, azok többnyire még nagyon fiatalok… Durva szavak, megcsalás, szenvedélybetegség, anyagi csőd… Ezekről mind nagyon nehéz beszélni, pedig részét képezik a családi, párkapcsolati történetnek, és gyakran szóba kerülnek egy tanácsadáson. Higgyétek el, hogy a célom, hogy újra megtaláljátok az utat egymáshoz és túl legyetek ezen a nehéz időszakon.  Biztosan nem ítélkezni akarok fölöttetek. Képzett mediátor vagyok, ami azt jelenti, hogy megtanultam hogyan kell semlegesnek maradni, és ezt szakmailag nagyon komolyan veszem. Ráadásul magam is nagyon jól emlékszem, hogy milyen volt megítéltnek lenni egy hasonló szituációban. És milyen volt az ellenkezője, amikor valaki megértést tanúsított.  Tudom, hogy min mentek keresztül! Nem foglak megítélni egyikőtöket sem, és minden tőlem telhetőt el fogok követni, hogy így is érezzétek. (Klikk a kérdésre az elrejtéshez)

Ha a párod ódzkodik, arra megkérheted, hogy nézze át veled ezt az oldalt, vagy az ingyenes anyagaimat, hátha mégis megtetszik neki. És persze azt is felajánlhatod, hogy válasszon ő szakembert.

DE: Ha a párod mégsem akar eljönni, akkor te bejelentkezhetsz egyedül az előzetes megbeszélésre, amennyiben te viszont eltökélt vagy a változásra. Ebben az esetben az időpontfoglalás után lesz egy kérdőív, ott valamelyik szöveges mezőben kérlek jelezd, hogy egyedül jelensz meg. Ebben az esetben másképp fogunk együtt dolgozni. Hiszen amikor a pár mindkét tagja jelen van, annak az az egyik legfontosabb ereje, hogy én, mint kívülálló, semleges közvetítő létre tudok hozni ott is egyezséget, ahol a hadi sáncaik mögé bújt felek már nem. Ha valaki egyedül jön, ott az első számú cél, hogy ő egyedül tudjon annyit változtatni a viselkedésén, a hozzáállásán, hogy az a másik félre hatással legyen, és idővel hajlandó legyen együttműködni, és akár egy segítőhöz is elmenni közösen. 
(Klikk a kérdésre az elrejtéshez)

Ez egy gyakorlati megközelítésű program, amely új tudást és viselkedési módokat, szokásokat ad a kezetekbe, amik lehetővé teszik, hogy más, új, és sikeresebb módon kezeljétek a problémáitokat. Soha nem kell feladnotok a személyiségeteket. (Egyetértek abban, hogy ez lehetetlen.) Ez a program gyakorlatilag kézen fog benneteket és lépésről lépésre végigvisz a változás útján. (Klikk a kérdésre az elrejtéshez)

Vannak hétköznap délelőtti, késő délutáni és limitált számban hétvégi időpontok is. A program online időpontfoglaló rendszerében tudtok majd magatoknak időpontot választani. (Klikk a kérdésre az elrejtéshez)

• Bármelyik felet hibáztatni a kialakult párkapcsolati problémákért.
• Megváltoztatni a személyiségeteket.
• Ez a program nem terápia.
(Klikk a kérdésre az elrejtéshez)
Esete válogatja, de ha komoly, régóta húzódó problémátok van, akkor 12-16 alkalom szokott kelleni a komoly változáshoz. Ezért is lett a legmagasabb támogatottságú program ilyen hosszúra és ilyen komoly tanácsadásközi segítséggel kialakítva. Az elején sűrűbben, hetente találkozunk, és az alkalmak között is rengeteg információt és támogatást kaptok, hogy hamar szert tegyetek arra az eszköztárra, amivel már érzékelhető változást értek el. A program második felében a párkapcsolatotok alakuló igényeinek megfelelően szabjuk meg a további menetet. Azonban ez a program messze nem csak a tanácsadásokról szól, hiszen a közöttük eltelt időben is folyamatosan kaptok támpontokat, amiket követve fejődést érhettek el. És ezekre is időt kell szánnotok.
(Klikk a kérdésre az elrejtéshez)
Rengeteget energiát fektettem abba, hogy tanulmányozzam a párkapcsolaton belüli férfi-női különbségeket, és a foglalkozások alatt külön hangsúlyt helyezek a férfiak szempontjainak a megértésére és megértetésére is. Nagyon sokszor férfiak keresnek meg és tapasztalatom szerint igen jól tudunk együtt dolgozni.
(Klikk a kérdésre az elrejtéshez)