Mentsétek meg a párkapcsolatotokat ma...

Készen álltok arra a kiegyensúlyozott, békés ÉS szenvedélyes párkapcsolatra, amire mindig is vágytatok?


Tudom, hogy most kétségbe vagytok esve

Mert annyi mindent megpróbáltatok már, de mégsem tudtok túljutni ezeknek problémáknak a valamelyikén, vagy akár többön is:

Az egyikőtök úgy érzi, hogy

Az egyikőtök:

És tudom, hogy már annyi mindent megtettetek, hogy a másik végre megértse, elfogadja, megtegye... de semmi nem változik.

És mégis, még mindig szeretnétek együtt boldogok lenni

Hiszen szeretnétek:

És ez lehetséges!

A Párkapcsolat Forradalom programmal

Válasszátok a nektek legmegfelelőbb tanácsadási lehetőséget!

PÁROKNAK:

“Elegünk van” Alkalmankénti tanácsadás


Első alkalom: 25.000,-Ft/2 óra

2. alkalomtól: 17.000,-Ft/1 óra

“Boldog otthon”
4 alkalmas csomag


A csomag ára: 60.000,-Ft

“Szerelem és szenvedély” speciális 3 havi program​

A csomag ára: 56.000-Ft/hó (x3)
Vagy: 150.000-Ft egy összegben

EGYEDÜL:

“Elegem van”
Alkalmankénti tanácsadás


1 alkalom: 14.000,-Ft/1 óra

“Boldog otthon”
4 alkalmas csomag

A csomag ára: 50.000,-Ft

Mentsétek meg a párkapcsolatotokat ma...

Képzeljétek el, milyen lenne, ha:

Egy békés, szerető párkapcsolatban akartok élni, és készek vagytok tenni is érte, csak azt nem tudjátok hogyan

Látjátok? Ugyanazokat a hibákat, ugyanazokat a mondatokat és vitákat ismételitek vég nélkül. Állítsuk meg ezt az ördögi kört! Van könnyebb út. 

Megmutatom nektek!

Enikő:

Köszönöm, hogy úgy sikerült rávilágítanod a hibáimra, hogy nem tudtam megsértődni sem rád, sem pedig a férjemre. Így valóban sikerült átgondolnom a kapcsolatunkat és végül beláttam, hogy hibáztam én is. Nehéz volt ugyan leküzdenem a büszkeségem, de megérte, mert most olyan a kapcsolatunk, mint a mézeshetekben volt. 

A tenyerén hordoz.

Íme az ajánlatom:

A következő néhány hónapban TI és ÉN együtt, forradalmasítsuk a párkapcsolatotokat! Rakjuk újra az alapokat, és személyesen rátok szabva, építsük fel és gyakoroljuk be azt a viselkedési, együttműködési rendszert, AMI NEKTEK MŰKÖDIK.

Nem kell ugyanazokat a köröket futnotok azon gondolkodva, hogy miért nem sikerül elérnetek, amit szeretnétek. Nemcsak hogy megkaptok minden tudást, információt, lépésről lépésre, feldolgozható mennyiségben; nemcsak hogy begyakorolunk, javítunk és újra begyakorolunk mindent, amíg nem rögzül; hanem mindehhez a tanácsadások között is folyamatos támogatást kaptok, hogy valóban mindent tisztán lássatok és ne kelljen félnetek a hullámvölgyektől sem.
Kezdjünk bele a munkába és:

Végül az egész folyamat végére hozzátok létre a saját teljes, gyakorlati kézikönyveteket, amely tartalmazza az összes tudást és eszközt, amihez bármikor visszanyúlhattok, amikor csak szükségetek van rá. 

Ez a Párkapcsolat
Forradalom
A személyesen rátok szabott tanácsadási programom, ultra magas támogatással, lépésről lépésre, hogy végre hétköznapi hősök módjára legyőzzétek a párkapcsolati problémáitokat és megkapjátok egymástól a szerelmet, amire vágytok (100% garanciával)

És valósítsátok meg álmaitok párkapcsolatát, amiből sosem akartok kilépni

Mert nem elég csak szeretni, akarni és újra meg újra ugyanazt megpróbálni

 
Szükségetek van egy megfelelő tudásra, egy rendszerre, ami segít kiigazodni az érzelmek útvesztőjében. Módosítanotok kell a berögződött és láthatóan eredménytelen viselkedésformáitokat, és át kell őket gyakorolnotok. Meg kell szereznetek a képességet a harag és a negatív hangulat semlegesítésére. És fenn kell tudnotok tartani a motivációt a kétségbeesés nehéz pillanataiban is. (Mert ha nem csináljátok, akkor nem működik.) 

Ez nem csak egy szokásos tanácsadás, ahova eljárogattok, beszélgettek, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem

Ez egy olyan személyesen rátok szabott, “hatszemközti” program, ahol lépésről lépésre, kézenfogva végigvezetlek Benneteket a változás utján

Egy kifejezetten hosszú távon elkötelezett párok részére létrehozott, féltő gonddal kidolgozott folyamat, ahol a konzultációk között is folyamatos motivációt, információt, segítő kezet, és gyakorlatot kaptok, hogy soha el ne vesszetek, soha el ne tanácstalanodjatok. Hiszen ahogy már észrevehettétek, a változáshoz nem elég tudni, hanem TENNI KELL és KI IS KELL TARTANI

 
Vannak még kérdéseitek? Foglaljatok időpontot egy előzetes személyes elbeszélgetésre:
 

Foglaljatok időpontot!

Vagy kérdezzetek meg mindent, ami fontos Nektek!

Minden kérdésetekre válaszolok.

Ne aggódjatok, őszintén megmondom azt is, ha szerintem nem ez a program a problémátokra a tökéletes megoldás. 
Forrás Rádió Fenyvesi Zoltán

Forrás Rádio – Fenyvesi Zoltán
„Szabadka Katával beszéltünk. Hát, nagyon bele tudja élni magát a témába. Zseniális amúgy, és nagyon számít a véleménye.”

Használjátok azt a módszert, amit saját magam és a rengeteg hozzám forduló pár is használt már

Spóroljátok meg magatoknak azt a szenvedést, és időt, amit én áldoztam rá, hogy megkeressem, megtanuljam, kipróbáljam és rendszerbe foglaljam mindazt, ami jobbá tehet egy párkapcsolatot olyanok számára is, akiknek nem adatott meg, hogy csak úgy magától sikerüljön. 

Nem kell magatokat többé egyedül és tanácstalannak éreznetek. Nem kell a nagyi, a barát, az após “jótanácsait” hallgatnotok.

Hiszem, hogy minden párban élő ember támogató, boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágyik. És nagyon sokan vannak, akiknek nem sikerül megvalósítani a “csak a tökéletes párt kell megtalálnod és akkor majd örökké boldogan éltek” álmot. És ők ott állnak segítség és támogatás nélkül. Mert a hosszú távú párkapcsolat nem könnyű dolog, és sokszor egészen másként alakul, mint ahogy tervezzük. De rengeteg mindent tanulhatunk és tehetünk azért, hogy működjön, akkor is, ha óriási töréseken vagyunk túl. 

A saját személyes példámból tudom – amikor elváltunk és újraházasodtunk a férjemmel

Ahogy nektek is, nekem is megvan a magam története. A rengeteg jó dolog mellett, amit a szüleimtől kaptam gondoskodásban, taníttatásban, világlátottságban, sajnos kaptam még a boldogtalan házasságukból fakadó, sokszor drámai otthon légkörének az örökségét is. Nem nagyon volt mintám rá, hogyan kell nézeteltérést békés módon rendezni, és a mai napig elég könnyen elkapnak az érzelmi viharok, amiket csak kemény munka árán tanultam meg kezelni. 

 

Akarva, akaratlanul a saját házasságomban is ezt a mintát követtem, követtük a férjemmel, míg annyira boldogtalanul éreztem magam a megoldatlan és halmozódó vitáktól, hogy elkezdtem egy harmadik emberben keresni a megoldást. A mai napig elfog a szégyen érzete, ha erről beszélek, de gyakran a legmélyebb mélypont kell, hogy az ember elinduljon felfele. 

 
Amikor az akkori (és egyben jelenlegi) férjemmel eldöntöttük, hogy elválunk, különválasztottuk az anyagiakat, és különköltöztünk, az olyan sokkhatásként ért, hogy eldöntöttem, ez nem mehet így tovább. Én nem akarok így élni. És akár van rá mintám, akár nincs, akár idegeskedő ember vagyok, akár nem, meg fogom tanulni, hogyan kell úgy viselkedni egy párkapcsolatban, hogy az a bázisunk és a mentsvárunk legyen, ne pedig egy minden energiánkat felemésztő purgatórium. 
 
 
A válás volt a legmélyebb pont…
 
A felfedezés, hogy ha ugyanazt folytatom, mással sem lesz könnyebb, segített elindulni a tanulás útján, és kitartani a nehéz pillanatokban.
 
Hiszek abban, hogy a párkapcsolatunk az a hely, amely megértést, biztonságot, elfogadást, vonzalmat nyújt nekünk, és fészket a gyermekeinknek. És ezért érdemes küzdeni.
 
Mi, a férjemmel megkűzdöttünk a boldogságunkért. Én tanultam, kipróbáltam, gyakoroltam, neki is átadtam, és ő partner volt ebben, míg újra megtaláltuk az egymáshoz vezető utat. De már egy másikat. Egy békésebbet, egy elégedettebbet, egy boldogabbat.
 
És Ti? Hajlandóak vagytok együtt felvenni a kesztyűt?

Szabadka Katalin vagyok. Párkapcsolati tanácsadó, a Magyar Igazságügyminisztérium által bejegyzett mediátor/közvetítő, a legnagyobb nemzetközi coach szervezet, az ICF (International Coach Federation) által bejegyzett képzésen kvalifikált coach. Rendszeresen adok riportokat a Forrás Rádiónak párkapcsolati témában.

 Elvem, hogy bármilyen módszer jó, ami tényleg segít. Ezért nem egyetlen irányzatot követek, hanem mindenből a legjobbat veszem ki, azt, ami valóban működik. Módszereimnek éppúgy lényegét képezik a modern önfejlesztés, a konfliktuskezelés gyakorlati módszerei, mint a nemek közötti különbségekről, a párkapcsolatok működéséről átadott konkrét ismeretek. Foglalkozom a szokások átalakításával, a motiváció fenntartásával, a saját erőforrásaitok mozgósításával a coaching módszerével. Az összes lehetséges oldalról megközelítem a párkapcsolati problémát, hogy minden pár rátaláljon a saját fordulópontjára, ahonnan elindul felfelé. Ehhez folyamatosan használok konkrét gyakorlatokat, olvasmányokat, hanganyagokat, videókat is, hiszen ezek mind segítenek a tanultak beépülésében. 

Kinek tökéletes a párkapcsolat forradalom program?

Azoknak az elszánt pároknak, akik elkötelezik magukat a változásra.

Akik tényleg mindent meg akarnak tenni, hogy végre boldogok legyenek együtt. Mert mire végzünk, a párotok végre érteni fogja, hogy miről beszéltek, megteszi, amit kértek tőle és érezni fogjátok a szerelmét. 

De mielőtt jelentkeztek, legyetek biztosak benne, hogy megfeleltek az alábbi feltételeknek:

Regina:


„A Katalinnal történt konzultációk sokat segítettek abban, hogy jobban megértsem mind a párom viselkedését, mind a magamét. A gyakorlati tanácsai nagyon hasznosak voltak abban, hogy javuljon a kommunikációm nem csak a   párkapcsolatomban, hanem az élet más területén is. Külön jó volt, hogy személyre szabottan foglalkoztunk az önbizalmam erősítésével. Tapasztalt, felkészült tanácsadó.” 

Szóval, ha mindig is boldog párkapcsolatban akartatok élni, és most már tényleg ez az első a prioritási listátokon…

Akkor ebben a programban megtaláltok MINDENT (lépésről lépésre), hogy ezt végre elérjétek. Személyre szabott és folyamatos támogatást fogtok kapni tőlem, és egy olyan programot, ami NEKTEK lett kitalálva.

Nézzétek át a Párkapcsolat Forradalom program rövid lebontását:

Párkapcsolati tanácsadás és coaching csak rátok szabva, személyesen Nektek

 

+ Könnyen érthető, otthon elvégezhető gyakorlatok, amelyekkel a köztes időkben is tudtok fejlődni, akkor, amikor nektek megfelel 

++ Folyamatos érzelmi támogatás, hogy értékeljétek és reálisan kezeljétek a haladást, és gyorsan túljussatok az érzelmi mélypontokon is 

+++ Extra bónusz:
Egy komplex TUDÁSTÁR rövid, érthető, átélhető anyagokkal: olvasmányok, hanganyagok, videók. Őszintén szólva ezek sokkal hatásosabbak, mint gondolnátok. Sokszor óriásit löknek a fejlődésen, mert közöttük ki-ki megtalálja azt, ami őt személyesen megérinti, amivel azonosulni tud, és erőt tud meríteni belőle.  

++++ Extra-Extra bónusz:
SOS helyzetekre külön rövid konzultációs lehetőségek. Komolyan, hol máshol kaptok ilyet???

Az alábbi témákon megyünk át:
(persze a ti helyzetetekhez alakítva)

Szóval itt az igazi kérdés…

Ha 80 évesek lesztek, sajnálni fogjátok-e a most rosszkedvben eltöltött időt és hogy nem tettetek meg mindent a boldogságotokért? 

Ha a válasz igen, akkor válasszátok a Párkapcsolat Forradalom programot!

Válasszátok a nektek legmegfelelőbb tanácsadási lehetőséget!

PÁROKNAK:

“Elegünk van” Alkalmankénti tanácsadás


Első alkalom: 25.000,-Ft/2 óra

2. alkalomtól: 17.000,-Ft/1 óra

“Boldog otthon”
4 alkalmas csomag


A csomag ára: 60.000,-Ft

“Szerelem és szenvedély” speciális 3 havi program​

A csomag ára: 56.000-Ft/hó (x3)
Vagy: 150.000-Ft egy összegben

EGYEDÜL:

“Elegem van”
Alkalmankénti tanácsadás


1 alkalom: 14.000,-Ft/1 óra

“Boldog otthon”
4 alkalmas csomag

A csomag ára: 50.000,-Ft

Foglaljatok előkészítő megbeszélést most!

Tisztázzuk az összes aggodalmatokat és kérdéseteket Messengeren, telefonon, vagy egy előzetesen foglalt online beszélgetésben

Itt találjátok a válaszokat a
Gyakran Ismételt Kérdésekre

A Párkapcsolat-forradalom online és Tata mellett személyesen is működő program. Eredetileg külföldön élő párok részére lett kialakítva, mivel egyre több volt az olyan pár, aki külföldről keresett meg, hogy segítségre van szükségük, és hozzám szeretnének (online) “járni”.  Akkor ez egy külön megoldás volt a távolság miatt, de a tapasztalat azt mutatta, hogy eredményben nincs semmilyen különbség. Végül amikor magam is kiköltöztem egy időre Hollandiába, a Magyarországról meglevő párjaimmal is online folytattam tovább a munkát. Így is ugyanolyan sikeresek maradtak, sőt még sikeresebbek lettek az esetek, hiszen időközben még több tapasztalat gyűlt össze, még tovább tökéletesítettem a használt módszereket. Emellett óriási szabadságot ad a pároknak, hogy nem kell utazniuk, hiszen a személyes találkozókra még Magyarországon belül is a legtöbb párnak legalább 2-3 órája elmehet az utazással együtt. Én pedig most már a saját otthonomból beszélve jóval könnyebben és rugalmasabban tudok időpontot adni. Az előzetes ingyenes megbeszélést kipróbálva könnyen eldönthetitek mindenféle rizikó nélkül, hogy mennyire tetszik nektek ez a lehetőség. Azt javasolom Nektek, hogy  amikor kiválasztjátok a tanácsadótokat, kisebb mértékben essen súlyba a földrajzi közelség, mint az, hogy kiben tudtok bízni, ki szimpatikus Nektek. Hiszen a bizalmatok, a motivációtok az egyik alapköve a közös munka eredményének. Emellett a párkapcsolati tanácsadás működik Tata mellett is személyesen, hagyományos keretek között.
(Klikk a kérdésre az elrejtéshez)
 
De most már látom, hogy működik.” Ezt mondta nekem Tamás egy online tanácsadáson pont egy héttel azelőtt, hogy ezt írom. Majd ezen felbuzdulva, egy teljesen más témában is elment online segítséget keresni. Szóval ha arra vagytok kíváncsiak, hogy mi a hátránya az online programnak, akkor annyit tudok mondani, hogy ha nem tökéletes az internet-kapcsolatotok, akkor néha ingadozik a vonal és meg kell ismételni egy-egy mondatot. ENNYI. Tényleg. A program eredménye nem ezen múlik, hanem, hogy elkötelezitek-e magatokat a változásra. (Klikk a kérdésre az elrejtéshez)
 
Azt vettem észre, hogy a legtöbb pár a földrajzi közelség alapján próbál szakembert választani. Pedig ha azt vesszük figyelembe, hogy az életeteknek talán az egyik legfontosabb területén akartok drasztikus és pozitív változást elérni, ennél jóval, de jóval fontosabb szempontok vannak! (Tényleg, az emberek sokszor éveket töltenek több órányi utazásra levő iskolákban, de azt, hogy a házasságukat kivel rakják rendbe, kilométerek alapján akarják eldönteni.) Szóval mik is az igazi szempontok?
– Először is az, hogy az adott szakember főként a Ti területetekkel foglalkozik-e. (Vagyis például hogy mindenféle lelki gonddal foglalkozik, vagy főként párkapcsolatokkal.) Hiszen az egy adott témában felgyűlt gyakorlati tapasztalat az egyik legfontosabb eleme a kutatások szerint egy szakember sikerének.
– Szintén nagyon fontos szempont a szimpátia, vagy bizalom, de legalábbis a szakember elfogadása mindkettőtök részéről. 
– Persze az sem árt, ha valamilyen módon tudtok róla előzetesen információt szerezni, megismerkedni az elképzeléseivel, hogy passzol-e a gondolkodásmódotokhoz, hiszen a jövőben együtt kell működnötök akár komoly lelki krízishelyzetekben is. 
Ezért is biztatok arra minden párt, hogy nézzék meg az ingyenes anyagaimat, foglaljanak ingyenes előzetes megbeszélést, hiszen azok alapján el tudják dönteni, hogy tudnak-e velem együttműködni. Az online program bárhonnan elérhető, és kizárólag hosszú távú párkapcsolatban élők gondjainak a megoldásával foglalkozom. (Legyen az megcsalás, tisztelethiány, férfi/női, vagy nemi vágybeli különbségek, veszekedés, elhidegülés/”hidegháború”, após/anyós/rokon gondok, vagy munkamegosztás stb.) (Klikk a kérdésre az elrejtéshez)

Tudom, hogy sok ember fél felfedni a titkait egy tanácsadó előtt, mert azon aggódik, hogy mit fognak róla gondolni. Én ezt teljesen megértem. Titokban mind félünk attól, hogy megszólnak minket, még én is, és ez nem kellemes érzés. A legtöbben keresztül mentünk már olyan dolgokon, amikre nem vagyunk büszkék. És akik nem, azok többnyire még nagyon fiatalok… Durva szavak, megcsalás, szenvedélybetegség, anyagi csőd… Ezekről mind nagyon nehéz beszélni, pedig részét képezik a családi, párkapcsolati történetnek, és gyakran szóba kerülnek egy tanácsadáson. Higgyétek el, hogy a célom, hogy újra megtaláljátok az utat egymáshoz és túl legyetek ezen a nehéz időszakon.  Biztosan nem ítélkezni akarok fölöttetek. Képzett mediátor vagyok, ami azt jelenti, hogy megtanultam hogyan kell semlegesnek maradni, és ezt szakmailag nagyon komolyan veszem. Ráadásul magam is nagyon jól emlékszem, hogy milyen volt megítéltnek lenni egy hasonló szituációban. És milyen volt az ellenkezője, amikor valaki megértést tanúsított.  Tudom, hogy min mentek keresztül! Nem foglak megítélni egyikőtöket sem, és minden tőlem telhetőt el fogok követni, hogy így is érezzétek. (Klikk a kérdésre az elrejtéshez)

Ha a párod ódzkodik, arra megkérheted, hogy nézze át veled ezt az oldalt, vagy az ingyenes anyagaimat, hátha mégis megtetszik neki. És persze azt is felajánlhatod, hogy válasszon ő szakembert.

DE: Ha a párod mégsem akar eljönni, akkor te bejelentkezhetsz egyedül az előzetes megbeszélésre, amennyiben te viszont eltökélt vagy a változásra. Ebben az esetben az időpontfoglalás után lesz egy kérdőív, ott valamelyik szöveges mezőben kérlek jelezd, hogy egyedül jelensz meg. Ebben az esetben másképp fogunk együtt dolgozni. Hiszen amikor a pár mindkét tagja jelen van, annak az az egyik legfontosabb ereje, hogy én, mint kívülálló, semleges közvetítő létre tudok hozni ott is egyezséget, ahol a hadi sáncaik mögé bújt felek már nem. Ha valaki egyedül jön, ott az első számú cél, hogy ő egyedül tudjon annyit változtatni a viselkedésén, a hozzáállásán, hogy az a másik félre hatással legyen, és idővel hajlandó legyen együttműködni, és akár egy segítőhöz is elmenni közösen. 
(Klikk a kérdésre az elrejtéshez)

Ez egy gyakorlati megközelítésű program, amely új tudást és viselkedési módokat, szokásokat ad a kezetekbe, amik lehetővé teszik, hogy más, új, és sikeresebb módon kezeljétek a problémáitokat. Soha nem kell feladnotok a személyiségeteket. (Egyetértek abban, hogy ez lehetetlen.) Ez a program gyakorlatilag kézen fog benneteket és lépésről lépésre végigvisz a változás útján. (Klikk a kérdésre az elrejtéshez)

Vannak hétköznap délelőtti, késő délutáni és limitált számban hétvégi időpontok is. A program online időpontfoglaló rendszerében tudtok majd magatoknak időpontot választani. (Klikk a kérdésre az elrejtéshez)

• Bármelyik felet hibáztatni a kialakult párkapcsolati problémákért.
• Megváltoztatni a személyiségeteket.
• Ez a program nem terápia.
(Klikk a kérdésre az elrejtéshez)
Esete válogatja, de ha komoly, régóta húzódó problémátok van, akkor 12-16 alkalom szokott kelleni a komoly változáshoz. Ezért is lett a legmagasabb támogatottságú program ilyen hosszúra és ilyen komoly tanácsadásközi segítséggel kialakítva. Az elején sűrűbben, hetente találkozunk, és az alkalmak között is rengeteg információt és támogatást kaptok, hogy hamar szert tegyetek arra az eszköztárra, amivel már érzékelhető változást értek el. A program második felében a párkapcsolatotok alakuló igényeinek megfelelően szabjuk meg a további menetet. Azonban ez a program messze nem csak a tanácsadásokról szól, hiszen a közöttük eltelt időben is folyamatosan kaptok támpontokat, amiket követve fejődést érhettek el. És ezekre is időt kell szánnotok.
(Klikk a kérdésre az elrejtéshez)
Rengeteget energiát fektettem abba, hogy tanulmányozzam a párkapcsolaton belüli férfi-női különbségeket, és a foglalkozások alatt külön hangsúlyt helyezek a férfiak szempontjainak a megértésére és megértetésére is. Nagyon sokszor férfiak keresnek meg és tapasztalatom szerint igen jól tudunk együtt dolgozni.
(Klikk a kérdésre az elrejtéshez)

Balázs:

“Először is meg szeretném köszönni a hétfői beszélgetést. Jól esett, hogy őszintén elmondtad, hogy te miben látod a problémánkat, illetve hogy nekem mit kell tennem. Már kipróbáltunk néhány szakembert (kinek pontosan milyen titulusa/képesítése volt, már nem tudom:) ), de azt hiszem tőled sikerült végre egy őszinte és számomra is teljesen érthető visszajelzést kapni. Ez nekem egy nagyon pozitív élmény volt.”

Mi van, ha csomagot választok, és mégsem szeretném folytatni a tanácsadást?

Hiszek abban, hogy ha mindketten komolyan veszitek a programot, akkor be fog állni a változás, amire vágytok.De egyetlen program sem lehet jó mindenkinek. Nem kell kellemetlenül éreznetek magatokat, ha mégsem szeretnétek folytatni a tanácsadást, vagy időt kérnétek a gondolkodásra. A motiváció, a kölcsönös bizalom, és a tanácsadás módszereinek elfogadása elengedhetetlen a közös munkához, a változás eléréséhez. Éppen ezért…

DUPLA GARANCIARENDSZERT építettem a Párkapcsolat Forradalom programba, hogy levegyem a vállatokról a kockázatot

1) Először is az előzetes, ingyenes megbeszélésen közösen átnézzük, hogy valóban ez-e a nektek való program, valóban ez-e a legjobb választás a problémátokra.  

2) Másodszor: ha a csomagokat választjátok, és 30 napon belül úgy érzitek, hogy nem értünk el előrelépést, vagy bármilyen más okból meggondoljátok magatokat, kérdezés nélkül visszakapjátok a pénzetek 100%-át. 

Ne vesztegessétek az időt! Még hány estét akartok rossz hangulatban tölteni?

Ui. – Legyetek gyorsak! Egy héten maximum 1 új jelentkezést tudok elfogadni azok mellett a párok mellett, akikkel már együtt dolgozom. Most lehetőségetek van egy ultra magas, folyamatos támogatású, személyre szabott programban részt venni. Speciális figyelmet nyújtok az összes páromnak, ezért egyszerre csak néhánnyal tudok együtt dolgozni. 

Párkapcsolat Forradalom @ 2020 – Győzzétek le hétköznapi hősök módjára a párkapcsolati problémáitokat

Adatvédelem                  Szerzői jogok