INGYENES VIDEÓTRÉNING letöltése:
A 3+1 legütősebb módszer veszekedések ellen (<-Klikk ide!)

Segítek megállapítani, hogy egy hozzám forduló párnak mit kell tennie azért, hogy végre újra boldog párkapcsolatban élhessen. Milyen, eddig nem használt módszereket alkalmazhatnak egymás nem vonzalmának és szerelmének a visszanyerésére, megerősítésére. Mit tehetnek azért, hogy megtörve az elhidegülés, a veszekedések, az állandó rossz hangulat, a megcsalás, a meg nem értés ördögi körét, ledöntsék a közöttük levő falat és újra visszataláljanak egymáshoz (a válás széléről is). Saját egyéni erősségeiket kihasználva, több lehetőséget felajánlva, a nekik megfelelő fejlődési tervet alakítjuk ki közösen, miután megismerkedtek a rendelkezésükre álló lehetőségekkel.

  • Párkapcsolati tanácsadás

    A párkapcsolati tanácsadás során kizárólag gyakorlati módszerekkel foglalkozunk, amelyek segítenek kitörni a nézeteltérések szélmalomharcából; újraépítik a bizalmat a partnerek között; új, békésebb, és kevésbé bántó kommunikációt alakítanak ki; visszahozzák a kölcsönös megbecsülést a kapcsolatba; lehetővé teszik, hogy a felek érezzék és átérezzék a másik szeretetét és támogatását.

  • Prepare-Enrich – a párkapcsolat tesztje

    Amennyiben egy pár nem csak egy adott kérdésben felmerült problémájával fordul hozzám, hanem azzal, hogy a párkapcsolat egésze került válságba, úgy a tanácsadást ennek a tudományos megalapozottságú tesztnek a kitöltésével kezdjük. Ez a pár által kitöltendő komplex és alapos kérdőív segít objektív módon meghatározni, hogy melyek a párkapcsolatnak az erős, és melyek a fejlesztendő területei.

  • Jegyesoktatás és felkészítő házassági tanácsadás

    6, vagy 10, egyéni órából álló tanfolyam a sikeres házasság, vagy együttélés előkészítésére, amelynek során tisztázzuk a házassággal kapcsolatos romantikus hiedelmeket, konfliktuskezelő módszereket sajátítunk el, és közös nevezőre hozzuk a házasságban felmerülő legfontosabb vitás kérdéseket.