Segítek megállapítani, hogy egy hozzám forduló nő, vagy férfi mit tehetne azért, hogy kiteljesítse saját stílusát a sikeres társkeresés érdekében, és milyen, eddig nem használt módszereket alkalmazhat a másik nem vonzalmának és szerelmének felkeltésére. Saját egyéni erősségeit kihasználva, több lehetőséget felajánlva, a neki megfelelő fejlődési tervet alakítjuk ki közösen, miután megismerkedett a rendelkezésére álló lehetőségekkel.

 • Hódítási tanácsadás férfiaknak

  Segítség a férfiaknak, hogy tisztán lássák, hogy mi kell a nőknek, hogyan érjék el, hogy férfiasnak tartsák őket, hol és hogyan ismerkedjenek, hogyan fokozzák és tartsák fenn egy nő vonzalmát, hogyan váljanak önálló és vonzó személyiséggé.

 • Csábítási tanácsadás nőknek

  Segítség a nőknek, hogy tisztán lássák, mit keresnek a férfiak egy nőben, hogyan lehetnek „jobb” nők, milyen helyzetben kezdeményezhetnek, milyen helyszíneken és milyen módszerekkel, hogyan kelthetik fel és tarthatják meg egy férfi vonzalmát, hogyan váljanak önálló és vonzó személyiséggé.

 • Párkapcsolati tanácsadás

  A párkapcsolati tanácsadás során kizárólag gyakorlati módszerekkel foglalkozunk, amelyek segítenek kitörni a nézeteltérések szélmalomharcából; újraépítik a bizalmat a partnerek között; új, békésebb, és kevésbé bántó kommunikációt alakítanak ki; visszahozzák a kölcsönös megbecsülést a kapcsolatba; lehetővé teszik, hogy a felek érezzék és átérezzék a másik szeretetét és támogatását.

 • Prepare-Enrich – a párkapcsolat tesztje

  Amennyiben egy pár nem csak egy adott kérdésben felmerült problémájával fordul hozzám, hanem azzal, hogy a párkapcsolat egésze került válságba, úgy a tanácsadást ennek a tudományos megalapozottságú tesztnek a kitöltésével kezdjük. Ez a pár által kitöltendő komplex és alapos kérdőív segít objektív módon meghatározni, hogy melyek a párkapcsolatnak az erős, és melyek a fejlesztendő területei.

 • Jegyesoktatás és felkészítő házassági tanácsadás

  6, vagy 10, egyéni órából álló tanfolyam a sikeres házasság, vagy együttélés előkészítésére, amelynek során tisztázzuk a házassággal kapcsolatos romantikus hiedelmeket, konfliktuskezelő módszereket sajátítunk el, és közös nevezőre hozzuk a házasságban felmerülő legfontosabb vitás kérdéseket.