Segítség a férfiaknak, hogy tisztán lássák, hogy mi kell a nőknek, hogyan érjék el, hogy férfiasnak tartsák őket, hol és hogyan ismerkedjenek, hogyan fokozzák és tartsák fenn egy nő vonzalmát, hogyan váljanak önálló és vonzó személyiséggé.

Az interneten keringő közismert leírás szerint, amíg egy férfinak legalább 50 szempontból meg kell felelnie ahhoz, hogy egy nő kedvében járjon, addig egy férfi csak annyit akar egy nőtől, hogy ruha nélkül szolgálja fel neki a sört (az írást megnézheted itt). Az én tapasztalataim szerint azért a férfiak nem ennyire egyszerűek, ezért egyszer össze is állítottam csak úgy szórakozásból, hogy szerintem mi mindenre vágynak (ezt itt nézheted meg).

Sikeres csajozás — vonzó tulajdonságok, vagy képességek?

Mivel ezen az oldalon jársz, feltételezem, úgy érzed, hogy a nők lehetnének kedvesebbek veled, és a jelenleginél sokkal több sikert szeretnél elérni a hódítások területén. Igazad van! Azt is el tudom képzelni, hogy mi az, amiből még többet akarsz… Nos, ha nem abba a néhány százalékba tartozol, aki ösztönösen érti a nők nyelvét, vagy aki olyan szerencsés külső, illetve anyagi tulajdonságokkal rendelkezik, hogy a kisujját sem kell mozdítania, akkor vagy belenyugszol, hogy neked ez jutott, vagy megpróbálsz némi ismeretre szert tenni a csajozás területén.

Nő kell?

Én ebben tudok neked segíteni. Jó pasinak akarod érezni magad? Hódítani akarsz? És nem csak sírni azon, hogy nem születtél olyannak, akinek mindez magától megadatik? Akkor gyere el, és beszéljük át, hogy mi kell a Nőnek, mi az, amit ebből te nyújtani tudsz most és miben tudnál ennél sokkal jobb lenni. Ne félj szembesülni önmagaddal, fogadd el a segítséget egy Nőtől, aki tudja, mitől döglik a légy és próbáld ki magad.

Nőként pontosan érzem és tudom, hogy a tanultakat sikerült-e elsajátítani úgy, hogy egy nőre a kívánt módon hasson. Nem csak a párkapcsolat kezdeményezését, hanem annak elérését, akár megtartását is elő tudom segíteni.

Segítek megállapítani, hogy a hozzám forduló férfinak mit kell tennie ahhoz, hogy kiteljesítse saját stílusát, egyéniségét a sikeres hódítás és párkapcsolat érdekében, és milyen, eddig nem használt módszereket alkalmazhat az ismerkedés és csábítás elősegítésére.

Különösen fontos számomra, hogy ne egy sémát húzzak rá minden férfira, hanem a saját adottságait kihasználva, több lehetőséget felajánlva, a neki megfelelő stratégiát alakítsuk ki közösen, miután megismerkedett a rendelkezésére álló lehetőségekkel.

Miről szól a férfiak számára kialakított társkeresési tanácsadás?

Az általam kialakított Társkeresési Tanácsadás Férfiaknak egy komplex, személyre szabott szolgáltatás, amelynek során többek között az alábbi témákkal foglalkozunk:

  • Ami nélkül nincs hódítás: önbizalom- és személyiségfejlesztés. Személyre szabott fejlődési terv kialakítása.
  • Mi kell a nőnek? Egy hiánycikk: a férfias férfi. Na de mit ért ez alatt és csak egy mód van-e azzá válni? Hiedelmek és valóság.
  • Kell-e pénz ahhoz, hogy a csajozás sikeres legyen? (Ez persze attól is függ, hogy kire vágysz:-).
  • Ismerkedési helyek és módszerek: a vonzó fellépés gyakorlati technikái.
  • Vonzalomjáték – ami a nőnek kell. Egy férfi, aki oda van érte, de mégis meg kell érte küzdeni. Egyszerű, gyakorlati technikák az elérhetetlenség érzetének felkeltésére és fenntartására.
  • Hogyan menj át a mindennapi “gonosz” női teszteken, és azok mit is jelentenek valójában.
  • Elvárásaid egy nővel szemben. (Kell, hogy legyenek ilyenek!)
  • A fokozatosan növelt testi kontaktus, avagy az út az ágyba.
  • Miből látom, hogy kellek-e egy nőnek és mit tegyek, ha nem.
  • “Hisztikezelés”

Társkeresési Tanácsadás Férfiaknak – Avagy: Mi kell a nőnek?